fbpx

Český dům OH Paříž 2024

Olympijské hry se po dvanácti letech vrací do Evropy. Paříž chystá skvělé spojení sportu, kultury a historie a ty u toho můžeš být s námi.

Organizátoři vedle sportovního programu u ikonických míst ve městě chystají pro fanoušky další speciální příležitost, jak zajímavě prožít Olympijské hry. V parku La Villette se připravuje „Nation’s park“ a jeho součástí bude i Český dům, který bude zajímavým místem i pro fanoušky.

Samotné Olympijské hry sice probíhají v termínu 26. 7. – 11. 8. 2024, ale tvoje účast je nutná od 24. 7. do 11. 8. 2024 přímo v Paříži.

Hledáme nejen sportovní nadšence, kteří mají rádi sport a dobrou náladu, ale také věříme, že se potkáme s dobrovolníky, kteří si ještě pamatují úžasnou atmosféru Českého domu z Londýna 2012.

Co tedy musíš splňovat, abys byl jako dobrovolník vybrán?

  • mít zajištěné ubytování po celou dobu olympijských her
  • být v Paříži po celou dobu fungování Českého domu
  • hovořit v angličtině na úrovni B2
  • domluvit se francouzsky na úrovni A2
  • věk minimálně 18 let

Co pro tebe bude ze strany Českého olympijského výboru zajištěno?

  • odvoz autobusem do Paříže a zpět
  • stravování od 25.7. do 12.8. 2024 v době, kdy budeš mít směnu 
  • vybavíme vás značkovou kolekcí od Alpine Pro

Co na tebe v Českém domě čeká?

  • velmi rozmanitá a různorodá práce, budeme se snažit vás na jednotlivých pozicích střídat
  • zažijete atmosféru nejprestižnější sportovní akce na světě
  • budete součástí Českého olympijského týmu v Českém domě
  • budete mít možnost se naživo potkat se sportovci a dalšími váženými hosty Českého domu

V současné době prosíme ty z vás, kteří již nyní plánují jet na Olympijské hry 2024 a mají zájem zapojit se do organizace českého domu jako dobrovolníci o vyplnění formuláře, jehož součástí je i zaslání vašeho životopisu. Na základě informací v životopise budete případně pozváni k osobnímu pohovoru do sídla Českého olympijského výboru. Deadline pro zasílání CV v prvním kole je 15. prosince 2023.

A kdo se nechystá do Paříže a chce zažít neopakovatelnou atmosféru Olympijských festivalů, které se pořádají v době Olympijských her, bude mít možnost se přihlásit. Registrace otevřeme v listopadu 2023. 

V případě jakýchkoliv dotazů nám neváhej napsat na email dobrovolnici.ceskydum@olympic.cz

Těšíme se nejen na spolupráci s vámi.

POJĎTE DO TOHO S NÁMI – #OLYMPIJSKY

Tým Českého domu 2024

Sdílení:

Facebook
LinkedIn

Další články:

Archiurun 2024 – tentokrát po střechách

Všem našim dobrovolníkům srdečně děkujeme za pomoc při organizaci akce Archirun 2024! Během předposledního prázdninového víkendu jsme byli součástí unikátní běžecké akce Archirun. Ráda bych

IRONMAN 70.3 HRADEC KRÁLOVÉ

Minulý víkend se v České republice konal historicky první ročník triatlonového závodu IRONMAN. Na celkové distanci 70.3 se závodu zúčastnilo skoro 1500 závodníků a my jako

Archirun 2024

Ze střechy na střechu! Letos se na Prahu podíváme z nadhledu. Zjistíme, jak se nám mění před očima. Staré budovy, co se zapsaly do naší

XTERRA Czech v Prachaticích 2024

V sobotu 10. srpna se v Prachaticích a okolí uskuteční další závod celosvětové série XTERRA. Jedná se o velký sportovní svátek, nejen pro Šumavu, ale

Skip to content