fbpx

Připoj se k týmu dobrovolníků na akci IRONMAN 70.3 HRADEC KRÁLOVÉ

Triatlonový závod IRONMAN vstupuju poprvé do České republiky a my jsme moc hrdí, že můžeme být u toho od samého začátku. Pro tento závod hledáme nadšence, kteří pomohou s přípravami závodu ale také v závodní den a dokážou závodníkům připravit neopakovatelný zážitek z prvního ročníku IRONMAN 70.3 HRADEC KRÁLOVÉ.

Termín: 14. – 19. 8. 2024, minimum je odpracovat alespoň 2 dny
Místo: Hradec Králové, ubytování bude zajištěno

Hledáme dobrovolníky, kteří pomohou hlavně na běžecké a cyklistické trati, v úschovně, s přípravou závodu, na občerstvovacích stanicích a v depu. Na všech těchto pozicích budeš v centru dění a potkáš se se všemi závodníky a budeš jim nápomocen.

Pokud máš dotazy, neváhej se na nás obrátit na emailu katerina@volunteers4sport.cz, kde ti Katka zodpoví všechny tvoje otázky.

A co za svou pomoc dostaneš?

Dobrovolnické tričko, bidon s logem IRONMAN, Red Bull, pivo Rebel s logem akce (jen pro starší 18 let), energy tyčinky, setkání s VIP osobnostmi ze sportovního prostředí. 

Pokud odpracuješ 3 dny dostaneš navíc běžeckou čelenku s logem IRONMAN a pokud odpracuješ 4 dny a více, dostaneš k tomu ještě keramický hrnek s logem IRONMAN. V případě zájmu je možné získat i startovné v nočním závodě City Lights Run, který se koná v rámci ironmanského víkendu v pátek 16. 8. večer. 

Pro dobrovolníky je zajištěno také pojištění odpovědnosti od spolku Volunteers4sport.cz a úrazové pojištění od organizátora akce. 

Samozřejmostí je pitný režim, 1x denně teplé jídlo a svačina. 

Ubytování bude poskytnuto v Sokole HK v tělocvičně přímo naproti startu závodu. V tělocvičně jsou na zemi žíněnky přesto ale doporučujeme karimatku a vlastní spacák. 

Minimální věk pro dobrovolníky je 17 let.

Přihlásit se je možné zde: https://prihlasovani.volunteers4sport.cz/event/33

Sdílení:

Facebook
LinkedIn

Další články:

Dobrovolníci pro dobrou věc

Každé 20. září patří všem pacientkám, s onkogynekologickým onemocněním. Tento den je Mezinárodním dnem onkogynegologických onemocnění. Po celém světě se pořádají cyklistické vyjížďky. V Praze

Lipno, sport a dobrovolníci

Konec léta se u Lipenské přehrady nese ve znamení sportu a velkých koncertů. A my jsme tam samozřejmě nechyběli!  Součástí ČEZ Lipno sport festivalu 2024

Archiurun 2024 – tentokrát po střechách

Všem našim dobrovolníkům srdečně děkujeme za pomoc při organizaci akce Archirun 2024! Během předposledního prázdninového víkendu jsme byli součástí unikátní běžecké akce Archirun. Ráda bych

IRONMAN 70.3 HRADEC KRÁLOVÉ

Minulý víkend se v České republice konal historicky první ročník triatlonového závodu IRONMAN. Na celkové distanci 70.3 se závodu zúčastnilo skoro 1500 závodníků a my jako

Skip to content